88: Succession: de verschrikkelijke levens van de verschrikkelijk rijken

In deze aflevering praten de geeks met hun gasten Natasha Vieleers en Sicco de Knecht over de HBO dramaserie Succession. Let op: deze aflevering bevat spoilers, beluister hem pas als je seizoen 3 hebt afgekeken! We beginnen met onze reacties op dat einde. Waarom kijken we zo graag naar de superrijken en hoe verschrikkelijk is het om zo rijk te zijn? We bespreken de afhangende schouders van Kendall, Roman als menselijke wichelroede en onze haat voor Shiv, en vragen ons af of Connor wellicht de enige normale persoon in het gezin is. Wat zijn onze verwachtingen voor de aangekondigde komende twee seizoenen?

De Terugblik:

Natasha keek een Marvel-film en vond het onverwacht leuk! Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is voor haar een aanrader want dansvechten. Ze raadt ook de nieuwe serie van Mindy Kaling aan, The Sex Lives of College Girls (HBO). Luchtig en vrolijk, maar ook met diepte.

Sicco moet voor zijn podcast De Vierkante Ogen Show Undercover kijken en Lord of the Rings lezen en houdt dus weinig tijd over. Hij was gestopt met The Wheel of Time (Prime), en de geeks zijn verdeeld of dat terecht is. Maid (Netflix) vindt hij zwaar maar goed. Niet alles hoeft leuk te zijn.

Linda zag West Side Story en deelt vijf sterren uit. Ze roemt de cameravoering en het setdesign, de liedjes en de acteurs. Bekijk hem wel in de bioscoop anders is het zonde. Aanrader is ook de dystopische roman The Memory Police van Yoko Agawa, over een eiland waar dingen (vogels, parfum) verdwijnen en mensen geen herinnering meer hebben dat deze categorie ooit bestond.

Thom houdt niet van het karakter Hawkeye maar dit is toch zijn nieuwe favoriete Marvel-serie (Disney+). Beter en leuker zelfs dan WandaVision.

 

De Vooruitblik: 

Er komt blijkbaar een nieuwe Matrix-film en Sicco heeft er zin in, net als in de kerstspecials van zijn podcast.

Natasha ziet uit naar seizoen 2 van The Righteous Gemstones (HBO), een grappige serie over televangelists. Fantastisch geacteerd en goed geschreven.

Tussendoor wordt het vierde seizoen van Ozark (Netflix) genoemd.

Linda heeft zich enthousiast laten maken voor de nieuwe Spider-Man. Ze heeft ook zin in een nieuw seizoen Lost in Space (Netflix), ook al raadt Sicco het af.

Tussendoor wordt de nieuwe Scream genoemd.

Thom wil ook graag snel naar Spider-Man: No Way Home. Daarnaast kijkt hij uit naar Truth of the Divine, een sequal op het Arrival-achtige boek Axiom’s End van Lindsay Ellis.

87: Legally Blonde: De geboorte van een feminist

In deze aflevering praten de geeks met Zahra Boufadiss en Coco Fuhri Snethlage over Legally Blonde. Deze eeuwig herkijkbare comedy is een van Linda’s favoriete films dus hoog tijd om hem een keer te bespreken. Hoe realistisch is de rechtsgang in deze film eigenlijk? We vragen het aan strafrechtadvocaat Zahra. En wat maakt de film zo grappig? Wie zijn onze favoriete personages? En was de sequel nou echt nodig?

De Terugblik:

Zahra keek het belangrijke Dopesick op Disney+, een serie over hoe de superverslavende drugs Oxycontin in de markt werd gezet. Ook is ze begonnen aan het nieuwe seizoen van Narcos-spin-off Narcos Mexico (Netflix).

Coco genoot van de harde scifi in het boek The Three-Body Problem van de Chinese schrijver Liu Cixin. Daarnaast raadde ze ook de Netflix-animatieserie Arcane aan, gebaseerd op de populaire game League of Legends.

Thom ging naar Spencer: de nieuwe biopic over prinses Diana, en vond het fantastisch. Kristen Stewart verdwijnt in haar rol. Ook keek hij Sunshine uit 2007, een bloedstollende skiff-thriller met hoofdrollen voor Cillian Murphy en Chris Evans.

Linda was naar House of Gucci en vond het matig. De acteurs spreken met gekke Italiaanse accenten en het voelt een beetje alsof je drie uur lang naar Kylo Renn en Lady Gaga aan het kijken bent. Ze is ook bezig met een Spiderman-marathon en daarin viel het op dat Andrew Garfield’s Spiderman een beetje een incel is.

De Vooruitblik:

Zahra verheugt zich op het derde seizoen van Undercover (Netflix).

Coco is aan het genieten van de nieuwe Amazonserie The Wheel of Time. (Je kan horen wat Thom en Linda hier van vinden in onze laatste bonusaflevering.)

Thom wacht gespannen af voor het laatste seizoen van The Expanse (Prime) en hoopt dat ze het niet gaan Game-of-Thronesen.

Linda kijkt uit naar Always Jane op Prime en The Shrink Next Door op AppleTV+.

86: Brooklyn Nine-Nine is moeiteloze erwtensoep

In deze aflevering praten de geeks met Iris Verhulsdonk en Natasha Vieleers (helaas door ziekte op afstand) over Brooklyn Nine-Nine. De langlopende comedyserie is helaas afgelopen dus tijd voor een terugblik. Wat maakte de show zo grappig? Wie zijn onze favoriete karakters? Maar we vragen ons ook af hoe het is om in tijden van BLM en ‘defund the police’ te lachen om politieagenten. Hoe gaat de serie hier zelf mee om?

De Terugblik:

Natasha raadt het tweede seizoen The Morning Show van Apple TV+ af. Na een sterke start in het eerste seizoen is het nu helaas niet meer om aan te kijken. Ook keek ze Arcane (Netflix), en serie gebaseerd op de game League of Legends. Je snapt het misschien niet helemaal als je de game niet speelt maar de animatie is wel prachtig en het verhaal leuk.

Iris keek het nieuwe seizoen van Atypical (Netflix). Ondanks haar scepsis bij eerder seizoenen vond ze die nog wel goed. Helaas lijkt in het nieuwe seizoen de karakterontwikkeling van de hoofdpersoon een beetje op te zijn. Ze genoot wel van Muppet Treasure Island (Disney+) het was echt hardop lachen en genieten en Tim Curry als Long John Silver is heel fijn.

Thom speelde voor de tweede keer Hollow Knight (Xbox Gamepass) waarin je als klein insecten ronddoolt door een prachtige vervallen wereld. De game is kan wel heel lastig worden. Ook keek hij de Marvelfilm Shang-Chi (Disney+) en hoewel die sterk begon zat hij aan het einde van de film toch net op zijn telefoon te scrollen omdat het saai werd.

Linda keek Cruella (Disney+) en genoot erg van de performance van de Emma’s (zowel Stone als Thompson) en vond het design van de sets en kostuums echt fantastisch. Ook tipte ze The Young Pope (Netflix) een hallucinante serie waarin Jude Law een jonge Amerikaanse paus speelt.

De Vooruitblik:

Iris kijkt uit naar het tweede seizoen van de Netflixserie Space Force én het tweede seizoen van nog een Netflixserie: The Witcher.

Thom heeft gezonde spanning voor de live-action serie van Cowboy Bebop (Netflix).

Linda tipt The Wheel of Time (Prime) voor fantasy-fans.

85: Halloween-special: The Exorcist

In deze aflevering praten de geeks met hun gasten Sonny Kempkes en Julius Koetsier over de horrorklassieker The Exorcist (1973). We loven de opbouw en narratieve structuur waardoor je als kijker meegaat in het idee dat Regan echt bezeten is. We bespreken de hype rond de film: waren alle ongelukken marketing, toeval of wil de duivel echt niet dat hij ontmaskerd wordt? En wie zou het panel zelf overnemen als ze duivel waren?

De Terugblik: 

Sonny ging naar Last Night in Soho en vond hem raar maar tof, met een giallo-vibe. Hij tipt ook The Night House, een horror-thriller die getrokken wordt door Rebecca Hall.

Julius zag The Texas Chainsaw Massacre in 4K restauratie in Eye, extra rauw en niet te vergelijken met de film thuis kijken – helaas was de screening eenmalig. Hij bekeek ook Honeypot, de controversiële film van kunstenaarscollectief KIRAC. Een aardige film volgens hem, maar moreel niet okay.

Linda begint over Squid Game (Netflix) – de hype die we gek genoeg nog niet eerder hadden besproken. Ze tipt Lego Star Wars Terrifying Tales (Disney+), pretentieloze korte verhalen met de personages waar we zo van houden. Ze is daarnaast erg lovend over Anne+, de film van de serie, vanwege de baanbrekende representatie van een non-binair persoon, de seks en de herkenbaarheid. Gaat dat zien in de bioscoop.

Thom ging naar The French Dispatch, drie verhalen die zich afspelen in een Amerikaans idee van wat een Frans stadje in de jaren 60 was. Hij vond het de minst goede Wes Anderson-film. Wel was hij blij met The Sandman, de serie van Neil Gaiman. Mooie artstyle, heel toepasselijk droom-achtig.

De Vooruitblik:

Sonny gaat zaterdag Dungeons & Dragons spelen, moet nog aan zijn karakter werken. Hij heeft geen zin in Ghostbusters: Afterlife maar verheugt zich wel op Spencer, met Kristin Stewart als Diana, vooral omdat hij van goede outfits houdt.

Julius ziet uit naar Macbeth, het solodebuut van Joel Coen. Hij hoopt dat Lilly Wachowski iets gaat maken met Ethan Coen.

Linda geeft een tip door: Dopesick, een serie over de Oxycodon-crisis in de VS, vanaf 12 november op Disney+.

Thom zag de eerste trailer van The Book of Bobba Fett (Disney+) en kreeg er zin in, ondanks dat het geen interessant personage is.

84: Disneyprinsessen: verderfelijke ideeën maar wel goed gedaan


Er zit helaas wat storing in de aflevering. Sorry!

In deze aflevering praten de geeks met hun gasten Marie Lotte Hagen en Jules de Keiser over Disneyprinsessen. We hebben het over de al dan niet aanwezige nostalgie naar onze jeugd bij het kijken van deze films en hoe we het nu met volwassen ogen zien. Want met Frozen leek zelfs Disney wel in te zien dat die films van vroeger nu eigenlijk niet meer kunnen. We hebben het over representatie, want kan er wel een Disneyprinses voor iedereen zijn? Hoe maken ze die muziek zo catchy? En wat is er aan de hand met al die missende moeders?

De Terugblik:

Marie-Lotte was naar de première van de speelfilm van de fantastische serie Anne+ en werd er emotioneel van. De film zit vol toffe representatie van alle soorten queer mensen. Gaat dat kijken!

Jules was ook naar Anne+ maar raadde daarnaast ook de aflevering van Beste Zangers (NPO) met Belle Perez aan. Ook keek hij naar Boerderij van Dorst (ook NPO) waarin Raven van Dorst BN’ers interviewt op diens boerderij. De beste aflevering is met Emma Wortelboer en Maarten van Rossum (die elkaar duidelijk niet mogen).

Thom lanceerde een nieuwe podcast, Alle Geschiedenis Ooit, en kreeg er heel veel leuke reacties op. In elke aflevering wordt een goed verhaal uit de wereldgeschiedenis verteld. Ook ging hij naar The Last Duel, de nieuwe film van Ridley Scott. Een krachtige historische drama over de positie van vrouwen in de 14e eeuw. Maar pas wel op voor twee erg onprettige verkrachtingsscene’s.

Linda keek het derde seizoen van de populaire Netflixserie Sex Education. Het is nog steeds een leuke serie maar het schiet hier en daar helaas te kort met de seks educatie. Ook keek ze het derde en laatste seizoen van Pose (ook Netflix) ook deze is weer goed maar misschien is het einde net te hoopvol.

De Vooruitblik:

Marie-Lotte Kijkt uit naar de Nederlandse versie van het boek Assepoester en het Glazen Plafond dat door haar en haar Damn Honey-partner Nydia vertaald is.

Jules heeft erg veel zin in de herfst, het nieuwe album van Adele en zijn aankomende bezoek aan de Efteling. Iedereen is het erover eens dat deze drie dingen erg goed bij elkaar passen.

Thom is net begonnen aan de bizarre RPG Disco Elysium en kan niet wachten hier verder mee te gaan.

Linda kijkt ook uit naar de herfst en dan specifiek naar de Halloween filmcollectie op Disney+ met films als Frankenweenie en Muppets Haunted Mansion.

83: Het meedogenloze ongemak van The White Lotus

In deze aflevering praten de geeks met hun gast Emma Curvers over The White Lotus (2021), de tragikomische HBO-serie die ze verrassend goed vonden. We praten over de thematiek: privilege, transactionele relaties en werken in de service-industry. Met wie identificeren we ons en werken we zelf eigenlijk hard? We roemen de sfeer, de muziek en de serie als geheel. Daarnaast vertelt Emma hoe het is om als televisierecensent en cultuurjournalist te werken.

De Terugblik: 

Emma kreeg een streamer van Succession S03. Ze mag geen plotpunten weggeven maar kan wel zeggen dat het heerlijk is. Ze verveelde zich bij Sex Education (Netflix), de serie voelt soms prekerig.

Linda geeft een bindend kijkadvies voor Kevin Can F* Himself (Prime), dat ze zelfs een van de beste series van dit jaar noemt. De serie is zowel metakritiek op seksistische sitcoms als een spannende dramaserie. Uiterst origineel en goed gedaan. Daarnaast tipt ze A Simple Favor (Prime), een film uit 2018 met Blake Lively en Anna Kendrick die fijn is om lekker weg te kijken.

Thom keek de nieuwe scifi-serie Foundation (Apple TV), die interessant is om naast Dune te kijken. Elk shot is prachtig, maar na de eerste aflevering is hij toch nog niet verkocht. Ook speelde hij Rimworld, waarin je de overlevenden van een crash op een planeet moet micromanagen.

De Vooruitblik: 

Linda verheugt zich op Modern Love S02 (Prime), korte liefdesverhalen gebaseerd op de populaire gelijknamige rubriek in The New York Times.

Emma ziet uit naar de nieuwe horrorserie Midnight Mass (Netflix) en naar Squid Game (Netflix), naar horen zeggen een mix van Parasite en Battle Royale.

Thom heeft zin in het derde seizoen van What We Do In The Shadows (FX) én in zijn eerste Dungeons & Dragons-sessie.

82: Dune: de bombastische sci-fi bijbel

In deze aflevering praten de geeks met hun gasten Gijs Wilbrink en Stefan Schoorl over Denis Villeneuve’s nieuwe Dune-film. We vergelijken dit bombastische spektakel met eerdere pogingen om Frank Herbert’s legendarische boek te verfilmen. Waarom lukte het deze keer wel en eerder niet? We bespreken de casting, de veranderingen aan het plot en de diepere lagen van de film. Maar we moeten het natuurlijk ook hebben over de tekortkomingen van het boek uit 1965. Want hoe gaat Villeneuve om met het seksisme en oriëntalisme van het originele verhaal?

De Terugblik

Gijs keek Watch the Sound op Apple TV+ waarin producer Mark Ronson de belangrijkste technieken van zijn vak, zoals auto-tune en distortion, uitpluist. Ook raadde hij het huiswerk voor de volgende aflevering aan: het cultuurkritische White Lotus (HBO MAX).

Stefan genoot (als dat het goede woord is) van de body-horrorfilm Titane. Auto’s, horror, seks en perversie en maken een bij vlagen onzinkbare film die in de bioscoop gezien moet worden.

Thom was vermaakt door de John Wick-achtige actiefilm Kate (Netflix) maar vond het jammer de film niet meer over de top was. Ook keek hij James Wan’s nieuwe film Malignant die zich helaas niet kan meten aan zijn eerder films zoals The Conjuring en Saw. 

Linda speelde voor het eerst Dungeons & Dragons en vond het absoluut fantastisch en kan het iedereen aanraden. Ze keek de film De Veroordeling over de Deventer moordzaak. De podcast De Deventer Mediazaak was beter. Ook las ze 7B, het vervolg op Aafke Romeijn’s boek Concept M. Geloofwaardige Nederscifi zoals niemand die hier schrijft. 5/5 sterren.

De Vooruitblik

Gijs kijkt erg uit naar het derde seizoen van Succession. Vanaf 17 oktober te zien op HBO (als je Ziggo hebt).

Stefan verheugt zich op Annette: een musicalfilm van de hand van de band Sparks. (Nu in de bioscoop.)

Linda gaat weer een poging doen om het Marvel-universum in te stappen door naar Shang Shi te gaan. (Nu in de bioscoop.)

Thom gaat de ‘novelization’ van William Gibson’s onverfilmde Alien 3 script lezen. (Sinds 7 september uit.) Daarnaast kijkt hij ook uit naar het laatste boek in de Expanse serie: Leviathan Falls. (Te lezen vanaf 16 november.)

81: The Truman Show en constant gestreamd worden


In deze aflevering praten de geeks met hun gasten Nicolaas Veul en Lieven Heeremans over The Truman Show (1998) en over Nicolaas’ project Super Stream Me (2015) waarin hij en Tim den Besten zichzelf 24 uur per dag streamden. Wat doet dat met je? Wat is privacy eigenlijk? We hebben het over The Truman Show-waan en over de verschillen met sociale media en vloggen. Welke verantwoordelijkheid hebben kijkers ?

De terugblik:

Lieven speelde met heel veel plezier Star Wars Jedi: Fallen Order op zijn gloednieuwe Playstation. Daarnaast keek hij fout maar lekker naar Clarkson’s Farm (Amazon Prime).

Nicolaas genoot tijdens het eten van seizoen 6 van RuPaul’s All Stars (Netflix). Nine Perfect Strangers (Prime) met Nicole Kidman vond hij niet perfect, maar het pakt je wel. Hij raadt iedereen de aflevering met Alok Vaid-Menon van The Man Enough Podcast aan.

Linda keek naar Never Have I Ever (Netflix) een highschoolserie zoals ze ze fijn vindt, maar dan moeiteloos intersectioneel. The Chair (Netflix) met Sandra Oh is een absolute aanrader voor iedereen die wel eens op een geesteswetenschappelijke opleiding heeft rondgelopen. Het is niche, maar voor wie die wereld kent is het onwijs grappig herkenbaar.

Thom las The Three-Body Problem, de Chinese sciencefiction die al eerder in deze podcast genoemd is. Harde wetenschap, maar helaas is de auteur het plot vergeten. Alleen aan te raden als je van de wetenschappelijke kant houdt. Suicide Squad vond hij een perfecte film om brak te kijken.

De vooruitblik:

Nicolaas kijkt uit naar de première van zijn nieuwe documentairereeks 100 dagen in je hoofd, vanaf 21 oktober op NPO3. Hij heeft ook zin in het derde seizoen van Succession (HBO). Ook hoorde hij goede dingen over The White Lotus (Netflix), al kon hij even niet op die naam komen.

Linda vond het laatste seizoen van Downton Abbey heel slecht en heeft daarom zin de gehele serie opnieuw te kijken. Daarnaast ziet ze uit naar een nieuw seizoen van Sex Education (Netflix, vanaf 17 september), met de waarschuwing dat niet alle informatie feitelijk juist is.

Thom heeft zin in Dune – waar we de volgende aflevering over gaan praten – en in het Podcastfestival, dat van 23 tot en met 26 september plaatsvindt in achtereenvolgens Groningen, Amsterdam, Nijmegen en Utrecht.

Lieven is toch wel benieuwd naar The Many Saints of Newark, de prequelfilm van The Sopranos en de terugkeer van Abba als hologrammen.

80: Pride Special: RuPaul’s Drag Race

In deze speciale Pride-aflevering praten de geeks met hun gasten GJ Kooijman en Jan Pieter Koopman over RuPaul’s Drag Race! We bespreken wie RuPaul is en hoe ze zichzelf van de vergetelheid heeft weten te redden met deze persiflage op America’s Next Topmodel. Ondertussen is Drag Race een monster aan permanente content maar is het daarmee een sell-out geworden? We bespreken ook wat het programma voor impact heeft gehad op de queer-community: van een drag revival tot aan het opvoeden van jonge LGBT+mensen. En natuurlijk stellen we ook de vraag of de drag bij RuPaul wel politiek genoeg is en of het nu nog wel bijdraagt aan verdere emancipatie.

De terugblik:
Jan Pieter herontdekte de films van Wong Kar Wei. De prachtige non-lineaire films van deze regisseur uit Hong Kong zijn weer in bioscopen te zien door restauraties van Eye Amsterdam.

GJ raad het YouTube-kanaal Defunctland aan waarin gesloten attractieparken en attracties aan bod komen. Vooral hun docu over de vergeten Disney space-rock band Halyx is een must-see. Ook mocht hij in de bioscoop de eerste 10 minuten van de nieuwe Dune film bewonderen.

Thom genoot heel erg van Netflix’s nieuwe teen-horror trilogie Fear Street. Ja het is pulpy, ja je hebt dit soort films al eerder gezien maar ze zijn echt heel erg leuk. Ook kijk hij de nieuwe Pixar film Luca op Disney+. Heel lief, heel leuk, beetje queer bait.

Linda keek On Becoming a God in Central Florida (Netflix) waarin Kirsten Dunst een trailertrash weduwe speelt die in een piramidespel terecht komt. Prachtig rol voor Dunst maar helaas werkt de serie net niet helemaal. Ook keek ze de film Irresistible van oud-Daily Show host John Stewart met een hoofdrol voor oud-Daily Show correspondent Steve Carell. Scherpe mediakritiek zoals je van die twee zou verwachten. Tegen de regels in blikte ze toch nog op een derde ding terug: Little Fires Everywhere (Prime) waarin Reese Witherspoon een huismoeder speelt in suburban Ohio in de jaren 90. Redelijke thriller die maatschappijkritisch probeert te zijn. Al is het niet duidelijk of dat altijd even goed lukt.

De vooruitblik:
Jan Pieter kijkt uit naar het tweede seizoen van Never Have I Ever op Netflix.

GJ kan niet wachten op de alternatieve superheldenverhalen in Marvel’s What if… (Disney+) en wil de hele zomer pulp films kijken in de bioscoop. Te beginnen met F9.

Thom gaat ook naar de bios en dan wel naar Black Widow, de lang verwachte standalone film over… Black Widow.

Linda kijkt The Marvelous Mrs. Maisel op Prime en gaat daar mee door want het is heel leuk.

79: Te vroeg heengegaan: Firefly en Serenity

In deze aflevering praten de geeks met hun gasten Ruud Vos en Natasha Vieleers over Firefly en Serenity. Wat maakt deze te vroeg gecancelde serie en de daaropvolgende film zo’n culthit? We praten over de fijne en minder fijne kanten van de karakters, de ‘diverse’ cast en waarom de serie vroeg tot zijn einde kwam. Ook hebben we het over de inmiddels gecancelde maker van de serie, Joss Whedon. Wat heeft hij eigenlijk gedaan en was het echt zo erg?

De Terugblik

Natasha keek Panic op Amazon Prime waarin net afgestudeerde scholieren steeds gekkere uitdagingen doen om te ontsnappen aan hun dorpje. Mare of Easttown is een goede HBO detective met een glansrol voor Kate Winslet en Jean Smart.

Ruud was hyped over het begin van het nieuwe seizoen van Rick and Morty maar was nog blijer met The Tao of Bill Murray: een boek vol verhalen over Bill Murray’s gekke interacties met fans. 

Thom genoot van de eerste twee afleveringen van Loki op Disney+, vooral de bijrol van Owen Wilson is erg leuk. De Oost (Prime en in de bioscoop) is een goede eerste aanzet om te praten over het Nederlandse koloniale verleden maar schiet hier en daar toch iets tekort.

Linda was brak en keek twee films die daar perfect voor waren: Weer the Millers en the Bronze (allebei op Netflix). Die eerste gaat over drugsdealers die besluiten drugs over de Amerikaans-Mexicaanse grens heen te smokkelen, lijkt erg op the Hangover. Die tweede gaat over een turner die ooit derde werd op de Olympische Spelen en nu terug is in haar stadje in Ohio. Een beetje I, Tonya, een beetje Amy Poehler en erg ironisch.

De Vooruitblik

Ruud kijkt ondanks zijn gebrekkige enthousiasme voor voetbal erg uit naar het tweede seizoen van Ted Lasso (Apple TV+). Ook kan hij niet wachten op het tweede seizoen van Star Trek: Picard want Q komt weer terug.

Natasha keek ook uit naar Ted Lasso maar heeft gelukkig nog twee andere tips. De eerste is Nine Perfect Strangers (HBO) van de makers van Big Little Lies. De tweede is het laatste seizoen van Brooklyn 99.

Thom verheugt zich op de ietwat artsey en mysterieuze verfilming van een Arthuriaanse legende The Green Knight. Al weet hij niet helemaal wat hij kan verwachten.

Linda kijkt uit naar de Netflix film Dancing Queens, over Zweedse dragqueens. Ook kan zie niet wachten om The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It in de bioscoop te gaan zien.